• Free Spirit`S`Range - 50мм
Вече класическата ни серия шаранджийски пръчки – E.S. и X.S. се допълва от този нов модел. За разлика от другите производители, ние изразходваме страшно много енергия и ресурси, за да създадем най-добрите възможни пръчки преди изобщо да ги пуснем на пазара или да са направени сериозни подобрения в материалите които използваме. Тези пръчки имат вече изградена сериозна репутация, която не искаме да я нарушим с излишни нововъведения.
Бланките на серията са тънки и леки за полу-прогресивни действия, които са подходящи за рибари, които харесват играта с рибата. Изключения правят само моделите от сериите X.S. и X.S.R. които са направени с основна цел – дистанция, въпреки че са доста по-параболични като размах от Hi-S сериите. Всички пръчки от S- серията са направени от карбонови нишки с ниско съдържание на смола и привлекателна 3к оплетка, завършена с дълготраен, недраскащ се филм, който да завърши стилната визия.

Пръчките са ръчно изработени в U.K.
„Въпреки че FreeSpirit ще продължат да развиват страхотните си пръчки, силно вероятно е моя E.S. модел да продължи да ми служи вярно още много години напред, въпреки упоритата употреба от моя страна.”
Lee Jackson

Цената е за един брой. При закупуване на две или три цената се договаря.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Free Spirit`S`Range - 50мм

  • Производител: Free Spirit Fishing
  • Модел: `S`Range - 50мм
  • Наличност: В наличност
  • 650.00лв.


Опции