• Harrison Aviators Plus 12f. 3lb/6oz

Произведено във Великобритания
Ние правим всички наши пръти и заготовки тук в Ливърпул, защото това ни дава възможност за по-голям контрол върху проектирането и производството и смятаме, че това е гаранция за качество. Бланките са запазена марка на Dave Owens -старши с повече от двадесет години опит в производството на пръти. Ние използваме широка гама от въглеродни влакна най добрите в цял ​свят.
Service - Ние можем да предложим резервни части и ремонти за всяка пръчка която сме направили.
Ние произвеждаме пръчки за шаран, речен риболов, сьомга и пъстърва и много други.

Как бихме могли да подобрим Torrix? Почти невъзможно, но поне може да опитаме. Докато Torrix 12’ 3 ¼ е надеждния избор в нашата гама шаранджийски пръчки, ние решихме да се фокусираме към клиентите, които биха искали нещо по-различно. Може би малко повече изхвърляща сила, може би малко повече игра с рибата, може би по-тънки панели или карбонови извивки до върха. Така накрая получихме гамата Aviator. По пътя представихме няколко леки промени в начина, по който правим бланката, промени произтичащи от нашата работа по конструкцията от тънки нишки използвайки лек карбон. Тези нови пръчки увеличават избора, който предоставяме на нашите клиенти. За повечето от вас Torrix 12 3 ¼ ще остане избора за пръчка, но ако искате малко повече сила или действие, тогава една от пръчките Aviator ще бъде вашия избор.

366gr.
Няколко думи от Тери Едмъндс след няколкомесечно използване на Aviator Plus. "Смятам, че най-оптималната тежест е 3.5 унции, но пръчката се справя лесно и с 4 унции. Дистанциите с 0.30мм моно и тежест са регулярни от 190+ ярда, а някои дори и повече. Реално е нормално риболов на дистанции от около 150 ярда. За мен пръчката е много лесна за използване. Долната част е много по-силна от стандарния 3.25 Torrix, така дава възможност за много по-голям потенциал за замятане. Лекотата и тънкостта на панелите, сравнено с Torrix, също допринасят за скоростта на възстановяване. Използвайки плетката 1к за бланката, осигурява забележителен външен вид на пръчката. Най-добре за мен тази пръчка пасва за замятането. С това имам предвид, че тази пръчка позволячва замятания на добри дистанции без тежест. Върхът и средната част преливат изключително добре в много мощна долна част. Пръчката лесно абсорбира вибрациите при замятане. За да го докажа, аз правих замятания с 0,32мм моно и 3.5 унции тежест, регулярно над 165 ярда. За да обобщя, тази пръчка е много тънка, лека, с балансирани панели и може да се използва в много ситуации при шаранджийския риболов. Наслаждавайте се.
Тери Едмъндс 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Harrison Aviators Plus 12f. 3lb/6oz

  • Производител: Harrison Advanced Rods
  • Модел: Aviators Plus 12f. 3lb/6oz
  • Наличност: В наличност
  • 842.00лв.