• Free Spirit Hi`S`carp rods
Възползвайки се от най-добрия Японски карбон с ниско съдържание на смола и със симпатична 1к оплетка, пръчките от тази серия се радват на небивал успех от както са на пазара, независимо че не са рекламирани. Значителното намаляне на смолата спомага за намаляне на дебелината и тежестта на бланката, в същото време и увеличава здравината в сравнение с пръчки направени от нормален карбон и така става верен приятел както на млади въдичари, така и на професионалните хвърлячи.
Допълнителен плюс от ниското съдържание на смола е значителното намаляване на процесa на стареене на пръчката, в комбинация с покритието ‘Perdurable’ (вечен) ни дава една невероятно добра пръчка. Тъй като краищата на бланката са по-тънки, действията са полу-бързи с твърди задна и средна секция. Липсата на вибрации по края на пръчката след хвърляне позволява да се намали триенето и да се увеличи дистанцията на хвърлея. Този материал в комбинация с нашата оплетка постига по-силно усещане на бланката по време на изваждане на рибата.
Допълнение към тази серия е невероятната HI-S 200, която предлага страхотния 200 ярдов хвърлей.

„Пръчките от серията Hi-S са доста еластични и удобни за употреба, но пък със страхотно здрава основа и издържливост. Мислех че дизайна на шаранджийските пръчки вече е стигнал своя максимум, докато не хванах Hi-S серията!”
Тим Пейсли
Пръчките от гамата Hi-‘S’ са ръчно изработени в Обединеното кралство.
Цените са за стандартна дръжка(Standard Handle).Моделите с коркова или с (EVA)мека дръжка се договарят.
Нямаме в наличност всички модели. При поръчка се чака за да бъдат произведени.
Цената е за един брой. При закупуване на две или три цената се договаря.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Free Spirit Hi`S`carp rods

  • Производител: Free Spirit Fishing
  • Модел: Hi`S`carp rods
  • Наличност: В наличност
  • 1,025.00лв.


Опции

Телефони за поръчка