• Korda Eazi-stik

Изработването на стик за хвърляне е малко по-различно от обичайните продукти, които изработват Корда. Този продукт обаче е най-добрият на пазара. Той има дълга права основа – защото топчето трябва да измине по-дълъг път преди да бъде изхвърлено от стика, защото така получава по-висока скорост, а колкото по-висока е скоростта, толкова по-надалеч отива топчето. Дългата и права основа улеснява хвърлянето, тъй като максимална скорост на изхвърляне се постига без излишни натоварвания и без да е необходима изключителна сила. Eazi-Stick е направен от много лека поликарбонатна пластмаса, което прави EAZI-STICK много лек. Лекотата на продукта от своя страна намалява умората на ръката, за разлика от повечето такива продукти на пазара, които просто изтощават ръката. Трябва обаче да се внимава, защото при замятане, ако се удари земята със стика, той може да бъде повреден. Трябва да се пази от директна слънчева светлина през горещите летни дни, тъй като изложена на температура над 25 градуса може да изкриви формата.
Уникалната „J“ форма е от голяма важност за доброто представяне на продукта. Тази дълга извивка под формата на „J“ увеличава полета и далечината на изстрелване на топчето.
Eazi-Stick има 20см много тънка дръжка. Грапавата повърхност на тази гумирана дръжка създава нужното сцепление с ръката ви, така че да се осигури здраво захващане. Това предотвратява възможността стикът да се превърти в ръката ви и така е сигурно, че топчето ще бъде изстреляно в правилна посока. Много усилия са положени, за да се направи дръжката колкото се може по-тънка. Това автоматично намалява натоварването на ръката, което е голям проблем при повечето други стикове. Дръжката е направена с дължина 8” , което позволява хвърляне с една или с две ръце. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Korda Eazi-stik

  • Производител: Korda
  • Модел: Eazi-stik
  • Наличност: В наличност
  • 39.00лв.

Телефони за поръчка