• KORDA Krimping Tool Small- клещи

Кримпването е чудесен начин за постигане на чисти, здрави връзки, особено когато използвате по-твърди и/или по-дебели материали, които могат да бъдат трудни за ефективно завързване – плюс това ви позволява да получавате точната дължина на връзката на куката всеки път, което е особено полезно за chod ригове.
 
Въпреки това, когато правите кримпване на нещо, така че то да не се изплъзне или да отслаби материала, винаги е проблем, но този инструмент Mini Krimp облекчава този проблем, тъй като е предназначен за употреба с трите размера Krimp, които ние продаваме – челюстите са маркирани с XS, S и L, за да обозначат слота, който трябва да се използва за всеки размер.
 
Докато Krimps са съчетани с подходящ диаметър на материала на куката, Mini Krimp Tool ще ви позволи да създавате перфектната връзка всеки път. Изработен е от мека стомана с гумирани дръжки, за да ви позволи да получите добър захват и да гарантирате, че върху Krimp се прилага правилното количество натиск, плюс разполага с нож за линия в челюстите, който е полезен при конструирането на съоръжения.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

KORDA Krimping Tool Small- клещи

  • Производител: Korda
  • Модел: Krimping Tool Small- клещи
  • Наличност: В наличност
  • 37.00лв.

Телефони за поръчка