• Free Spirit Hi-'S Power Feeder Special 390 /13'/ -  Three Piece - Cork - фидер пръчка

Ние се отнасяме много сериозно към разработването на всякакви нови въдици и винаги се опитваме да предложим нещо особено специално на нашите клиенти.
Както при всички наши продукти, ние се стремим да ги разработим, за да бъдат най –добрите и да са добри за дългогодишно ползване. За да сме сигурни в това, имахме едни от най -добрите фидерни риболовци, участващи в разработването и тестването на този диапазон.
 Тези въдици трябваше да могат да хвърлят, но също така да имат фина работа при вадене на рибите. Използваме японски карбон с ниско съдържание на смола и беше лесно да направим пръчка лека, но жилава и мощна. Един от ключовете за това беше използването на дълги кухи накрайници на върховете, направени от същия материал като останалата част от бланката, което осигури прехода на мощността през върха на пръта към горната част беше гладък и равномерен. Голямото предимство на това е, че дългите разстояния могат да бъдат постигнати с много по-малки хранилки - особено важно през зимата, когато риби по навътре от брега, но искате да поставяте малко стръв върху хранилката за да не рискувате да прехранвате.

197g

Hi-'S' Power Feeder Special 390 (13’)0.18 - 0.30 / 4lb - 12lb20g - 120g

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Free Spirit Hi-'S Power Feeder Special 390 /13'/ - Three Piece - Cork - фидер пръчка

  • Производител: Free Spirit Fishing
  • Модел: Hi-'S'Power Feeder Special 390 - Three Piece Cork - фидер пръчка
  • Наличност: В наличност
  • 1,005.00лв.

Телефони за поръчка