• Korda Hook Klop Medium - бърза връзка за кука

Възможността за бърза смяна на куката на вашият монтаж никога не е била  по лесма в съвременния шаранджийски риболов. Известността на механизма за бърза смяна в стил спинер е една от причините тази конкретна настройка на оборудването да е изключително разпространена в съвременният шарански риболов.

 Тези щипки за куки включват същите тези QC функции, но ги транспонират в много други стилове оборудване. Независимо дали това е Blowback Rig за дънни стръв или IQ D монтаж за wafters, тези малки метални ключалки правят смяната на вашата кука бързо, изключително лесен процес, като същевременно запазват механиката на избрания от вас монтаж.

 Окото на Hook Klip е разположено по посока на кикъра, за да може да бъде избутано без разкъсване и ще стои дискретно извън полезрението. Когато дойде време да смените куката си, просто плъзнете назад кикера и откопчайте старата кука и сменете с нова.

 Hook Klips са изключително издръжливи, с черно никелирано покритие. Те могат да се използват с монофил или оплетка, което ги прави идеалното допълнение към множество употреби на съоръжения.

Опаковка от 10 бр.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Korda Hook Klop Medium - бърза връзка за кука

  • Производител: Korda
  • Модел: Hook Klop Medium - бърза връзка за кука
  • Наличност: В наличност
  • 10.00лв.

Телефони за поръчка